Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Тествай демо весия Запознайте се с възможностите на продукта.

Microinvest

Microinvest е българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия. Основно предимство на продуктите на Microinvest е тяхната ниска цена и богатите фукнционални възможности. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи. Фирмата притежава широк спектър от клиенти - министерства, големи предприятия, частни фирми с различен обем на дейност и огромен брой малки фирми и частни клиенти. Едновременно с това Microinvest успява да предложи качествено обслужване на всички заявки за поддръжка и корекции, без значение от произхода им.

През 1997 година Microinvest става носител на Златен медал на Международното Технологично Изложение, Пловдив за най-добра интелектуална разработка. През 2000 година фирмата завоюва 2-ри златен медал в Пловдив. В началото на 2001 година е създаден проект за софтуер за САЩ. През лятото на 2001 TUCOWS отличи софтуерни решения на компанията с най-високото си отличие 5/5 Cows Rating. На Есенния Технически Панаир 2001 година Microinvest отново получи високо отличие 3-ти златен медал за разработката "Офис във Вашата длан". През 2009 година фирмата печели награда за най-иновативен продукт – Microinvest Cyber Café на Международното Технологично Изложение, Пловдив.

Компанията е сертифицирана по стандартите на ISO 9001:2008, което позволява да предложи отлично обслужване на своите клиенти. Microinvest е запазена марка, знак за високо качество на всички разработки на компанията.

 

Diplom 1 Diplom 2 Diplom 3

 

Marka ISOMedali

 

 

© Copyright Microinvest, 2011