Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Тествай демо весия Запознайте се с възможностите на продукта.

Партньори

 

 

 

Microinvest  е официален представител на американска компания SugarCRM, лидер на пазара за софтуер за управление на бизнеса с отворен код.

 

Kontron

 

На територията на България фирма Microinvest е дилър на Kontron - един от най-големите производители на модули и компютри за промишлени, аерокосмически и военни цели.

 

 

Microarea S.p.a.

 

Microarea S.p.a. е една от най-динамичните компании на Италианския ИТ пазар за разработка на приложен софтуер за малки и средни предприятия. Създадена през 1984г, има обширен и богат опит за нуждите на бизнеса. С повече от 15 000 клиенти, Microarea е един от най-признатите софтуерни партньори в Италия, поддържащ активно сътрудничество със световните ИТ лидери.

 

 RTSoft - Русия                                                         

 

RTSoft - стратегически партньор на Microinvest в разработването и внедряването на програмно-технически комплекси и АСУТП на промишлени предприятия. От своя страна RTSoft има успешни делови контакти със сродни организации от Западна Европа, САЩ и Австралия, а също така голям брой внедрявания на територията на бившия Съветски съюз и в други страни.

 

© Copyright Microinvest, 2011