Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Тествай демо весия Запознайте се с възможностите на продукта.

Въпроси и Отговори

Подходяща ли е системата SugarCRM за моята фирма?

SugarCRM е подхояща за всяка фирма, която иска да оптимизира и подобри своя бизнес. Обединяването на цялата информация за Вашата фирма в единна база данни ще подобри качеството и бързината на работа на Вашите служители и те ще имат повече време, за да се фокусират върху важните и сложните задачи. Ще имате пълен контрол върху всички дейности на служителите си и ще съкратите времето за вземане на стратегически бизнес решения.

 

Достъпна ли е системата SugarCRM?

SugarCRM CE е достъпно решение  на цена под 100 € за всяка фирма. Няма нужда от инсталация на допълнително програми, които биха оскъпили допълнително интеграцията на продукта. При изготвянето на индивидуален проект на база SugarCRM е постигнат перфектен баланс между цената и качеството на изпълнение. Нашата цел е да помогнем на Вашия бизнес без да оскъпяваме ненужно проекта за системата. За повече информация относно цената, моля свържете се с нас на 02/ 9 555 515, в. 113 или marketing@microinvest.net.

 

Лесна ли е ежедневната работа със SugarCRM?

Потребителите лесно и бързо свикват със системата и положителните резултати се реализират за броени дни. Интерфейсът на програмата е "user friendly" и позволява бърза адаптация на служителите.

 

Необходим ли е екип от компютърни специалисти, които трябва да поддържат системата ежедневно?

Категорично не. Ако имате някакви въпроси и проблеми със системата, моля обърнете се към специалистите на Microinvest на телефон 02/ 9 555 515, в. 113.

 

До момента съм доволен/доволна от настоящата ми софтуерна програма. Защо имам нужда от SugarCRM?

Съвременният бизнес се нуждае от модерни и иновативни софтуерни решения, за да бъде конкурентноспособен на динамичния пазар. Благодарение на SugarCRM, Вие можете да планирате своите бизнес ресурси за по-малко времe, лесно да управлявате голям обем от информация и да контролирате цялостното представянe на Вашата компания. По този начин Вие ще спечелите конкурентни предимства и ще увеличите печалбата на фирмата си.

 

Мога ли да тествам SugarCRM?

Официалният сайт на SugarCRM за България: www.crmpro.bg Ви дава възможност за безплатно тестване на системата. Поискайте своята пълнофукнционална демо версия тук.

Възможно е предоставяне на разширена демо версия в случай на конкретно запитване от клиент. Можете да се свържете с нас на телефон: 0700 44 700, в. 113.

 

Каква поддръжка предлагате?

Microinvest предлага нещо по-различно от традиционна техническа поддръжка. Нашето желание и цел е да помогнем в цялостното развитие на решенията, така че те да следват променящите се изисквания на Вашия бизнес.

С всяка SugarCRM ситема получавате подробно ръководство за работа, безплатна консултация по телефон и имейл, възможност за професионално абонаметно обслужване и преференциални условия за дистанционен сервиз.

FAQ

 

 

 

За допълнителни въпроси, моля свържете се с нас!

Единен телефонен номер 0700 44 700.

© Copyright Microinvest, 2011