Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Тествай демо весия Запознайте се с възможностите на продукта.

''КРИС ЕЪР'' ООД

SugarCRM = повече доволни клиенти!

Екипът на ''КРИС ЕЪР'' ООД

''КРИС ЕЪР'' ООД е лицензиран туроператор и турагент, представител на авиокомпании, хотелски вериги и големи дистрибутори на всякакви туристически услуги, които биха Ви били полезни по време на Вашето пътуване. Ние работим за Вашите идеи около всяко едно пътуване – било то по бизнес или за удоволствие.

Налага Ви се да заминете някъде по работа или пък желаете да заведете семейството си на кратък уикенд в Европа, на концерт или спортно събитие, а може би на екзотична почивка в Тайланд или Индонезия или пък на приключенско изживяване в Индия, Близкия Изток или Южна Америка? Елате при нас и ще получите най-доброто. С внимание към детайла и прецизност ние планираме за нашите клиенти всяко едно пътуване – било то околосветско пътешествие, нискобюджетна ваканция или командировка. Необходим ли Ви е самолетен билет или хотелско настаняване за която и да е точка от света? Ако отговорът е да, то нашите компетентни консултанти с радост ще ви предоставят различни варианти, съобразени с вашите изисквания, очаквания и бюджет. Освен това можете да се възползвате и от допълнителни туристически услуги като рент-а-кар, трансфери, медицински застраховки.

 На нашите корпоративни клиенти ние предоставяме комплексни решения за организирането на бизнес пътувания в страната и в чужбина, изцяло съобразени със зададените изисквания. Ако Вие сте директор на компания и сте доволен от работата на своите служители, то ''Крис Еър'' ще организира за тях перфектното пътуване като награда. Конференции, тиймбилдинг, семинари, обучения за малки или големи групи – за нас няма прегради!

Основните принципи, които спазваме неизменно в нашата работа, са коректност, лично отношение към всеки наш клиент или партньор и перфекционизъм. Ние осъзнаваме, че глобалната авиационна индустрия постоянно се сблъсква с нови играчи и променящи се  обстоятелства. Контролът на разходите и гъвкавостта са по-важни от всякога. Ние вярваме, че сме компания, която може да ви помогне да посрещнете тези предизвикателства. Гаранция за отличното ви обслужване можем да ви дадем и благодарение на SugarCRM системата, която използваме и която ни осигурява непрекъсната обратна връзка с нашите клиенти. Много сме доволни от екипа на Microinvest - официален партньор на SugarCRM Inc. за България, който отговаря за работата със системата и правилното ѝ функциониране.

© Copyright Microinvest, 2011