Поискай оферта съобразена с Вашите нужди
Тествай демо весия Запознайте се с възможностите на продукта.

G Track за наборът от възможности и доволните клиенти

...бяхмe приятно изненадани от лесната работа на такава сложна сама по себе си система. Разбира се, затова помогнаха и специалистите от Microinvest с проведеното обучение и отговорите на всички наши запитвания

Екипът на "G Track"

G Track е българска компания, създадена от млад екип с една по-различна визия за развитие.

Ориентирането към селското стопанство независимо дали в производствената или снабдителната област, винаги е било риск. Несигурността на търговеца, на земеделеца и на потребителя на крайния продукт правят задачата за осъществяване на хармоничен работен процес и изпълнение на изискванията на клиентите трудна.

G Track е от рискуващите победители на българския пазар, които снабдяват професионалистите в селското стопанство с всичко необходимо за извършване на тяхната дейност.

Продажбата на селскостопанска техника, инвентар и резервни части, огромния лист от марки и увеличаващия се брой клиенти са само част от факторите, които карат G Track да потърси професионална помощ по отношение оптимизацията на работния процес.

Как разбрахте за SugarCRM?

Когато започваш даден проект, винаги имаш големи идеи. С минаване на времето виждаш кое е подходящо и кое не. Изграждаш си стил на работа и темпо, с което успяваш да обхванеш обема от задачи, които ежедневно си поставяш. С разрастването на фирмата, се увеличава и темпото. Клиентите стават повече, продуктите, които предлагаме – също. Това изисква точност и прецизност, които не винаги обикновеното око може да осигури. Разгледах различни варианти за софтуерна платформа, адаптирани към западния (и успешен) модел на работа и реших, че именно с тази ще се сработим най-добре.

Лесно ли се работи с такава система?

Да, бяхмe приятно изненадани от лесната работа на такава сложна сама по себе си система. Разбира се, затова помогнаха и специалистите от Microinvest с проведеното обучение и отговорите на всички наши запитвания.

Защо точно SugarCRM?

Везните се наклониха в тази посока главно от положителните отзиви, които чух от клиенти на фирмата и други колеги в бранша. Също така, синхронизацията между софтуерите, които използваме за складовите си наличности и счетоводство – Micorinvest Склад Pro и Microinvest Invoice Pro. Така потокът от данни и точността при изпълнение на заявки увеличиха многократно продажбите ни.

Защо инвестицията в CRM система си струва?

Когато политиката на една фирма е ориентирана към успех, успех и нищо друго, освен успех, една такава инвестиция ще допринесе за него много по-бързо, отколкото хаотичното лутане сред документи и телефонни обаждания.

Маркетинг модулът помага за качествения мониторинг на рекламните кампании, които провеждаме. Благодарение на подобрената организация, системата пести и голям фирмен бюджет, ориентиран именно в тази насока.  Като резултат, отчитаме по-висок процент продажби, защото можем да предоставим актуална информация и по-бързо обслужване на клиентите си.

© Copyright Microinvest, 2011